Het trimmen van de hond

Het verzorgen van de vacht van de hond is noodzakelijk. Bij de ene hond is 1 keer per week borstelen genoeg, bij de ander is het elke dag verzorgen van de vacht geen overbodige luxe. En dan zijn er nog de rassen die behandeld moeten worden door een trimmer/trimster.

Je moet jong beginnen met het aanwennen van borstelen, kammen en het naar de trimsalon gaan. Jouw hond moet het aanraken van de vacht als prettig ervaren net zoals andere dingen die hij leuk vindt (het krijgen van eten, gaan wandelen, spelen e.d). Je zult dit dus met je hond moeten oefenen. Om te wennen aan de trimtafel in de trimsalon kun je vanaf de leeftijd van 12 weken een afspraak maken. Wij zullen er dan voor zorgen dat de eerste trimbeurt van de pup een leuke ervaring wordt.

Is je hond geen pup meer als hij voor het eerst bij ons komt dan zorgen we er natuurlijk ook voor dat de hond het plezierig heeft bij ons. Ook kun je de hond laten wassen maar dit is bij ons niet standaard. De conditie van de vacht kan bij jouw hond anders zijn dan gebruikelijk. We zoeken dan gezamenlijk naar passende behandeling.

Trimmen doen wij alleen op afspraak.

Voor prijzen zie prijslijst.

_DSC8512