De Kat

In ons dierenhotel hebben we voor de katten 2 kattenkamers.
De katten kunnen overdag loslopen in de kattenkamer binnen en in de buitenren. Totaal kunnen er 24 katten in ons dierenhotel verblijven.

De binnen en buiten verblijven zijn zo ingericht dat de katten zich kunnen vermaken met klimmen, klauteren en krabben maar ook heerlijk in de zon kunnen liggen.

Voor de controle van hun eet en drink gedrag doen we de katten ‘s nachts in een nachtverblijf.

_DSC8395
_DSC8377

Voeding

Wij voeren aan jouw kat biologisch geperste brok van VOL Darf en soms ook Cat lovers gold.

Ook kan je kat bij ons vers biologisch vlees krijgen. Vers vlees zit niet bij de dagprijs van het dierenhotel inbegrepen en zal apart worden afgerekend bij brengen of eventueel verwerkt in de factuur die je krijgt via de mail.

Eigen eten meenemen mag ook.

Strenge dieet voeding voor je kat is bij ons lastig omdat de katten samen in een kattenkamer leven. In rustige periodes is er meer mogelijk omtrent dieet voeding. Neem hiervoor contact met ons op.

Met onze kennis en opleidingen betreft voeding willen we je graag informeren mocht jouw voeding niet de gezondste keus zijn, niet voedzaam of een andere reden waaraan wij kunnen zien dat je kat het niet goed doet op zijn eigen voer. zijn We hopen dan ook dat we je mogen informeren hierover. Wil je hierbij geholpen worden dan staan we graag voor je klaar. Zie verder op onze website voor de mogelijkheden.

Vaccinatie

Meer dan 25 jaar hadden we een vaccinatie beleid.
Met alle opgedane holistische kennis weten we inmiddels dat dit niet meer bij ons past en gaan we het anders doen.
360 graden anders wordt het dan ook meteen.

We laten aan jou de vrije keus wat je je kat aan vaccinaties wilt geven.

Heb je je dier net 1 à 3 dagen voordat hij hier komt laten vaccineren dan nemen we het dier niet aan.

Titteren vinden wij ook prima. Doe dit wel bij een gecertificeerde dierenarts.
Homeopathische enten is ook een mooie mogelijkheid.

Neem wel je vaccinatie boekje mee ook al ent je niet. We hebben het nodig als we naar de dierenarts moeten met je kat om te laten zien dat de kat niet van ons is.

Ons bellen met de vraag wat jouw kat nodig heeft om bij ons te verblijven is dus niet meer nodig. Het is jouw dier en dus ook jouw keus maar ook jouw risico.

Wij gaan op gebied van gezondheid in het dierenhotel de holistische leefwijze volgen.

Gedrag/medische klachten

Bij het reserveren voor je kat dien je gedragsproblemen en medische klachten aan ons door te geven zodat wij de kat de zorg kunnen geven die hij nodig heeft.

Mochten wij onverhoopt met de kat naar de dierenarts moeten dan zijn deze kosten voor de eigenaar van de kat.
We zullen zo veel mogelijk naar je eigen dierenarts toe gaan omdat de kat daar bekend is.

_DSC8481

Ik, Ella, zie in mijn holistische praktijk voor gedrag en gezondheid te veel ziektes die mede veroorzaakt worden door te veel vaccineren. Hierover heb ik de laatste jaren veel geleerd.

Wist ik het maar eerder.

Daarom is het nu de tijd om het anders te doen, te doen wat het meest gezond is voor onze katten. Maar al eerder gezegd, maak hierin vooral je eigen keuzes, die respecteren wij als jij ook onze keuze hierin waardeert en respecteert.

Iedereen is welkom bij ons.