Welkom nieuwe klant

We willen jou en je huisdier eerst graag leren kennen. We gaan niet over 1 nacht ijs.

Er mag iets ontstaan van wederzijds vertrouwen, begrip en respect.

We zouden het dan ook fijn vinden als je het intake formulier op de website invult wanneer je huisdier voor het eerst komt logeren. Als we dit ontvangen hebben zullen we contact met je opnemen en een afspraak maken voor een eventuele kennismaking. Als de kennismaking voor alle partijen plezierig wordt ervaren nodigen we je hond (evt. ook kat) uit om te komen wennen bij ons.

Wennen is maatwerk. We beginnen met een uurtje. Dat kost je niks.

Als wij  tijdens dat uurtje zien dat dit niet genoeg is dan gaan we een plan van aanpak bespreken. Aan dit plan zijn wel kosten verbonden. Ook die kosten zijn maatwerk en zullen met jou besproken worden.

We willen graag dat jij met een gerust hart op vakantie gaat (dagopvang of weekend net zo) maar het allerbelangrijkste is dat je hond of kat hier met plezier naar toe gaat, speelt, goed eet en ons vertrouwt.

Graag willen we ook, dat mensen bewuster omgaan met het logeren van hun hond of kat.  En daar de tijd voor nemen.

Onze ervaring is dat er toch nog wel te makkelijk over gedacht wordt en mensen soms op woensdag bellen om de hond of kat vrijdag al te laten logeren. Dat willen wij niet meer. Het geeft zoveel stress bij sommige honden en katten en dat leed besparen wij ze graag.

_DSC8319

We zouden het dan ook fijn vinden als je ons eerst belt of mailt wanneer je huisdier voor het eerst komt logeren. We maken dan een afspraak maken voor een eventuele kennismaking. Als de kennismaking voor alle partijen plezierig wordt ervaren nodigen we je hond (evt. ook kat) uit om te komen wennen bij ons.

Voorwaarden & Annuleren

We gebruiken de algemene voorwaarden van de Dibevo. Deze voorwaarden laten ons als dierenhotel vrij gezien artikel 19 om het één en ander aan te passen zodat het beter past bij onze werkwijze.

Dit betreft het annuleren:

Je kunt bij ons 3 maanden voor de breng datum kosteloos verschuiven of compleet annuleren.

Wij doen dit omdat wij tijdens het voorwerk de juiste kennels of kattenkamer voor de honden of katten willen uitzoeken. Hierbij kijken we goed naar het gedrag van de hond/kat. Is er sprake van angsten, kan de hond/kat bij andere honden/katten? We willen dit allemaal zeer zorgvuldig plannen.

Je kunt je misschien voorstellen dat we niet 20 honden/katten kunnen laten logeren die niet met een andere hond of kat kunnen. Daar is ons dierenhotel te kleinschalig voor.

Deze 3 maanden van te voren annuleren hanteren we alleen in de maanden juni, juli en augustus omdat dit de drukste maanden zijn en de meest geliefde maanden bij de klant.

Dus….graag op tijd je vakantie definitief plannen zodat jouw hond of kat een aangenaam verblijf bij ons heeft.